Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

BURSE în universitățile din Europa

erasmus_logo2014

Peste 590 de studenți și profesori din R. Moldova vor primi burse oferite de Uniunea Europeană pentru a studia în Europa până la finele lunii iulie 2018.

Cele mai multe burse vor fi oferite la instituțiile din România – 195, urmate de cele din Spania – 116, Franța – 45, Germania – 31, Grecia – 22, Italia – 21 etc.

burse

Pentru a merge la studii în Europa este necesar să urmezi pașii prevăzuți pe www.erasmusplus.md și să înveți sau să predai în zecile de instituții de învățământ din R. Moldova, indicate acolo.

burse1

Anual, UE alocă circa 20 de milioane de euro pentru studenții și profesorii din țările Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, R. Moldova și Ucraina.

Burse UE

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI