Conducerea UTM a avut o întrevedere cu delegația Reliable Solutions Distributor în vederea stabilirii unor noi direcții de cooperare în domeniul utilizării produselor şi tehnologiilor româneşti de securitate (Bitdefender) folosite de peste 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele.

Universitatea Tehnică a Moldovei va iniția această colaborare pentru a beneficia de cea mai bună protecție și performanță pentru toate platformele – Windows, Mac OS și Android.

Discuţiile au vizat și posibilitatea de amenajare şi dotare în cadrul Universităţii a unui laborator modern destinat studenţilor pentru analiza de software periculos, metode de detecţie dinamică de malware pe bază de comportament, machine learning, big data analysis, tehnologii tip firewall şi anti-rootkit.

Delegația Universității Tehnice a Moldovei a fost formată din: rector, prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan şi şef Direcția Tehnologiei Informaţiei și Comunicațiilor, Dinu ȚURCANU.
RSD a fost reprezentată de: Andrian CORNEI, Country Manager şi Dorin BIVOL, Account Manager.

#Parteneriatele public-private între universităţi şi companii ajută studenţii să devină mai competitivi şi să se integreze rapid în piaţa muncii!

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate pentru Internet atestate pe plan internațional.

Cele mai recunoscute organizații de testare internaționale și firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluții din lume. În ianuarie 2014, Bitdefender a câștigat pentru a doua oară premiul Produsul anului din partea AV-Comparatives, dobândind premiul Gold pentru Detecție proactivă a programelor malware pentru tehnologia sa euristică de top, premiul pentru Detecție în lumea reală pentru performanța exactă în situații reale și premiul pentru Îndepărtarea programelor malware pentru caracteristicile avansate de dezinfectare. În același timp, impactul aproape insesizabil al Bitdefender asupra performanței sistemului i-au adus premiul „Cea mai bună viteză în ansamblu”.

(Visited 14 times, 1 visits today)