Mult stimate domnule doctor în științe fizice Ionel SANDULEAC!

Suntem mândri și onorați de faptul de a avea în rândurile cercetătorilor științifici din cadrul Universității Tehnice a Moldovei personalități pentru care pasiunea pentru investigații în domeniul de specialitate, verva căutărilor, a studiului și tot ceea ce înseamnă tumultul activității de cercetare reprezintă  un stil de viață, o trăsătură distinctă a propriului caracter.

Pe lângă faptul că aceste calități vă caracterizează întocmai, de curând ați înscris în palmaresul dvs. o nouă realizare – susținerea în termen a tezei de doctor în științe fizice pe tema: „Efectul interacțiunilor între lanțurile moleculare asupra proprietăților termoelectrice ale cristalelor nanostructurate de TTT2I3 și TTT(TCNQ)2”.

Ne face o deosebită plăcere să vă aducem cele mai sincere felicitări cu această ocazie atât dvs., cât și conducătorului ştiinţific – dr. hab., prof. univ. Anatolie CASIAN, dorindu-vă multă sănătate și putere de muncă pentru a vă continua cu aceeași pasiune și competență activitatea pe tărâmul științei.

Direcția Doctorat și Postdoctorat,

Universitatea Tehnică a Moldovei

ionel-sanduleac_sustinerea-tezei-de-doctor-in-termen
(Visited 14 times, 1 visits today)