- UTM - https://utm.md -

Un flashmob inedit: „Cu drag pentru tine, UTM!”

repr

La final de sesiune, 170 de studenți ai Universității Tehnice a Moldovei și-au dat întâlnire în fața blocurilor de studii din campusul academic Râșcani, pentru a se felicita reciproc și a marca într-un fel inedit încheierea cu succes a unui an academic.

Purtând tricouri cu logotipul Universității, ei s-au luat de mâini și au format logo-ul viu al UTM, organizând astfel un flashmob cu genericul: „Cu drag pentru tine, UTM!”, prin care și-au exprimat recunoștința față de Alma Mater, care le deschide multiple oportunități pentru dezvoltarea profesională.

„Evenimentul a avut rolul de a arăta că UTM ne inspiră mereu la fapte mari, iar facultatea înseamnă nu doar studii asidue, dar și acțiuni de socializare. A fost și un prilej de a ne destinde și a închega relatiile între studenții de la diferite facultăți.”

„Flashmobul a fost un succes, o activitate deosebită care a „spart” monotonia cursurilor și a energizat pe toată lumea”, au menționat entuziasmați participanții la acțiune.

O dovadă că acțiunea s-a bucurat de succes este și faptul că pozele de la eveniment inserate pe profilul UTM de pe Facebook (www.facebook.com/UTMoldova/) au adunat în mai puțin de 24 de ore peste 830 de like-uri, 165 de distribuiri și 33000 de vizualizări.

(Visited 36 times, 1 visits today)