Un flashmob inedit: „Cu drag pentru tine, UTM!”

repr

La final de sesiune, 170 de studenți ai Universității Tehnice a Moldovei și-au dat întâlnire în fața blocurilor de studii din campusul academic Râșcani, pentru a se felicita reciproc și a marca într-un fel inedit încheierea cu succes a unui an academic.

Purtând tricouri cu logotipul Universității, ei s-au luat de mâini și au format logo-ul viu al UTM, organizând astfel un flashmob cu genericul: „Cu drag pentru tine, UTM!”, prin care și-au exprimat recunoștința față de Alma Mater, care le deschide multiple oportunități pentru dezvoltarea profesională.

„Evenimentul a avut rolul de a arăta că UTM ne inspiră mereu la fapte mari, iar facultatea înseamnă nu doar studii asidue, dar și acțiuni de socializare. A fost și un prilej de a ne destinde și a închega relatiile între studenții de la diferite facultăți.”

„Flashmobul a fost un succes, o activitate deosebită care a „spart” monotonia cursurilor și a energizat pe toată lumea”, au menționat entuziasmați participanții la acțiune.

O dovadă că acțiunea s-a bucurat de succes este și faptul că pozele de la eveniment inserate pe profilul UTM de pe Facebook (www.facebook.com/UTMoldova/) au adunat în mai puțin de 24 de ore peste 830 de like-uri, 165 de distribuiri și 33000 de vizualizări.

[av_gallery ids=’10189,10190,10191,10192,10193′ style=’big_thumb’ preview_size=’extra_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-p7por0′]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU