Astăzi, studenții din anii terminali ai Facultății Energetică și Inginerie Electrică a UTM au avut ocazia să dialogheze cu reprezentanții companiei ELECTROALFA – unul din principalii integratori de soluții în domeniul energetic din România.

Compania invită studenții din anii terminali, masteranzii sau absolvenții de profil tehnic aflați în căutarea unui post de inginer (electric, mecanic, automatist) să se înscrie la internshipul de vară. Internshipul are mai multe beneficii importante:

  • oportunități de angajare pe criterii de performanță;
  • burse de studii în a.u. 2016-2017 pentru studenți/masteranzi;
  • remunerare pe toată durata programului;
  • formare profesională într-o echipă de specialiști;
  • cadru de lucru profesionist în fabrici cu tehnologii moderne;
  • cazare și masă pentru candidații care nu au domiciliul în Botoșani.

Andrei Cojocari, absolvent al promoției 2009, Facultatea Inginerie și Management în Construcția de Mașini, activează la ELECTROALFA (sediul din Chișinău) în post de inginer proiectant mecanic de peste 1 an, le-a vorbit studenților despre șansa lor de a obține experiență și abilități în urma participării la internship. „Venirea la Electroalfa a fost o adevărată provocare pentru mine. Am parcurs un stagiu de integrare de aproape 10 săptămâni la sediul fabricii de Confecții Metalice din Botoșani, împreună cu doi colegi, absolvenți ai UTM: Gavril ZAHARIA și Gheorghe DUMITRAȘ. Împreună formăm colectivul de proiectare mecanică locat în Chișinău. Varietatea de proiecte pe care le realizez la ELECTROALFA îmi oferă motivația necesară de a perservera și evolua”.

Gheorghiță Pricop, absolvent al Universității „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Ingienrie Electrică, Energetică și Informatică aplicată, activează la ELECTROALFA deja de 5 ani. „Carierea mea în Electroalfa a pornit din funcția de agent vânzări, când tocmai finalizasem facultatea. Dorința de a performa, programele de training specializat la care am participat și cunoștințele tehnice acumulate pe parcurs mi-au oferit oportunitatea de a avansa. În prezent sunt director zonal vânzări pe regiunea Moldova și gestionez un număr important de clienți și contracte comerciale de sute de mii de euro. Alături de colegii mei, am învățat ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă puternică și dinamică, iar încrederrea lor în mine mă inspiră să fac performanțe zi de zi. ELECTROALFA reprezintă pentru mine începutul unei frumoase cariere în vânzări, în domeniul energetic, și mă bucur că fac parte din această companie de top”. El a menționat că pentru a fi un bun vânzător, este foarte important să ai cunoștințe aprofundate în domeniul în care activezi, pentru a putea oferi clientului soluții chiar în timpul întâlnirilor, fără a apela la un inginer. Astfel, dl Gheorghiță a îndemnat studenții să învețe cât mai mult despre specialitatea lor și, astfel, vor avea succes.

Internshipul va demara în data de 4 iulie, având durata de 6 săptămâni, locația – Botoșani și Chișinău. CV-urile însoțite de scrisorile de intenție vor fi expediate la jobs@electroalfa.ro. Termenul limită de aplicare – 10 iunie 2016.

Electroalfa este specializată în producția și furnizarea de echipamente electrice de medie și joasă tensiune, confecții metalice, lucrări de antreprenoriat în instalații electrice complexe, servicii de inginerie; activează de 25 ani în domeniul energetic și are 3 fabrici moderne în Botoșani, reprezentanțe de vânzări în România și un birou de proiectare în Republica Moldova.

(Visited 16 times, 1 visits today)