Pe 13–15 mai, Grupul Local BEST Chișinău organizează competiția „Creative Lab” destinată studenților care învață tehnologii informaționale și celor care învață design.

În cadrul ediției curente, participanții vor concura în una cele 3 categorii — Web Development, Mobile Application și Design 2D. Pentru a realiza produsul final, participanții vor dispune de 24 de ore.

În proba Web Development echipele formate din câte 4 participanți vor dezvolta o aplicație web utilizând platformele şi framework-urile precum: Ruby on Rails, Node.js, Symphony, Django, Python.

În proba Mobile Application echipele vor crea o aplicație care va rula, în dependență de tehnologiile cunoscute, pe sistemul de operare Android, iOS sau Windows Phone.

În cadrul probei Design 2D echipele formate din câte 2 participanți vor crea lucrări grafice digitale 2D.

Aplicările sunt deschise până pe 9 mai pe: best-chisinau.org/creativelab16

Evenimentul este la a II-a ediție și este organizat cu susținerea Universității Tehnice a Moldovei și suportul companiilor Jivi-Group, City Fitness, Spark Labs, YOPESO, Queen of Coffee, Dreamups Innovation Campus și Teatrul Mihai Eminescu.

Partenerul media general al evenimentului este Simpals.

Creative Lab — Experience today, a good start tomorrow!

*Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Contacte:

Alexei Șerșun

Responsabil Media în cadrul Creative Lab 2016

E-mail: alexei.sersun@BEST.eu.org

Tel.: +373 78 491–503

Olga Bostan

Coordonator Creative Lab 2016

E-mail: olga.bostan@BEST.eu.org

Tel.: +373 68 254–342

invitatie_creative_lab

(Visited 13 times, 1 visits today)