BEST Chișinău invită studenții să participe la Creative Lab 2016

Pe 13–15 mai, Grupul Local BEST Chișinău organizează competiția „Creative Lab” destinată studenților care învață tehnologii informaționale și celor care învață design.

În cadrul ediției curente, participanții vor concura în una cele 3 categorii — Web Development, Mobile Application și Design 2D. Pentru a realiza produsul final, participanții vor dispune de 24 de ore.

În proba Web Development echipele formate din câte 4 participanți vor dezvolta o aplicație web utilizând platformele şi framework-urile precum: Ruby on Rails, Node.js, Symphony, Django, Python.

În proba Mobile Application echipele vor crea o aplicație care va rula, în dependență de tehnologiile cunoscute, pe sistemul de operare Android, iOS sau Windows Phone.

În cadrul probei Design 2D echipele formate din câte 2 participanți vor crea lucrări grafice digitale 2D.

Aplicările sunt deschise până pe 9 mai pe: best-chisinau.org/creativelab16

Evenimentul este la a II-a ediție și este organizat cu susținerea Universității Tehnice a Moldovei și suportul companiilor Jivi-Group, City Fitness, Spark Labs, YOPESO, Queen of Coffee, Dreamups Innovation Campus și Teatrul Mihai Eminescu.

Partenerul media general al evenimentului este Simpals.

Creative Lab — Experience today, a good start tomorrow!

*Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Contacte:

Alexei Șerșun

Responsabil Media în cadrul Creative Lab 2016

E-mail: alexei.sersun@BEST.eu.org

Tel.: +373 78 491–503

Olga Bostan

Coordonator Creative Lab 2016

E-mail: olga.bostan@BEST.eu.org

Tel.: +373 68 254–342

invitatie_creative_lab