Dorești sa te dezvolți, obținând experiență nouă, iar în același timp să te distrezi la maxim? BEST Chișinău îți oferă această șansă!

Dacă ești student UTM și toamna aceasta ești gata să petreci 2 săptămâni învățând și distrându-te la maxim în unele din cele mai frumoase orașe ale Europei , atunci alege destinația de vis din lista cursurilor de toamnă și aplică fără ezitare.

De ce trebuie să aplici la Cursurile BEST? Deoarece, dacă ești acceptat, o să ai posibilitatea să frecventezi lecții în domeniul îndrăgit de tine, să capeți o nouă experiență pe plan profesional, să-ți perfecționezi engleza comunicând cu oameni din toată Europa și desigur o să ai parte de distracție și aventuri de neuitat.

Aplică până pe 15 mai 2016, înscrie-te la 3 dintre cursurile care ți-au plăcut mai tare, dar cu grijă, vei putea fi acceptat doar la un curs. De aceea, nu uita să le aranjezi în ordinea priorităților!

În cazul în care apar întrebări, adresați-vă pe e-mail: andriana.surdu@best.eu.org sau la numărul de telefon +37379749812 – Andriana.

best_map

(Visited 4 times, 1 visits today)