Centrul de Informații Universitare a anunțat finaliștii Programului „Burse de Excelență în IT”, ediția 2015, organizat în parteneriat cu Fundația „Orange Moldova” și susținut de Ministerul Educației al RM.

Proiectul are drept scop stimularea tinerilor înmatriculați la specialitățile IT, care au demonstrat merite deosebite în procesul de studii și implicare în activități ce țin de dezvoltarea tehnologiilor informaționale. În cadrul programului au fost oferite, în bază de concurs, 10 burse a câte 12 miilei.

Organizatorii concursului consideră că suportul oferit viitorilor specialişti va aduce pe viitor valoare adăugată dezvoltării societăţii și va contribui la facilitarea vieţii de zi cu zi prin utilizarea componentei digitale.

Printre finalițștii concursului din anul curnt se numără și doi studenția ai UTM: Eugenia LATU și Vasile LICĂ.

„Această bursă înseamnă pentru mine o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a deveni un student bun, dar în același timp și o motivare. Proiectul încurajează tinerii înmatriculaţi la specialităţile IT, motivându-i să studieze conştiincios, să înregistreze succese în domeniul tehnologiilor informaţionale, astfel contribuind la dezvoltarea lor personală şi profesională”, a menționat la solemnitatea de oferire a burselor studenta Eugenia LATU.

(Visited 13 times, 1 visits today)