Imagine-RoJAM-03

Organizația studențească BEST Chișinău vine cu un eveniment de excepție  – RoJAM, organizat pentru prima dată în Republica Moldova, ce va avea loc în perioada 27-30 noiembrie la Vadul lui Vodă.

RoJAM este o conferință la care vor participa în jur de 300 de studenți, membrii Grupurilor Locale BEST din Republica  Moldova și România. De asemenea, vor fi prezenți și oaspeți din Grupurile Locale BEST  Roma, Istanbul, Lyon și  Napoli.

Evenimentul se va desfășura timp de 4 zile și va include un program amplu de colaborare, comunicare și schimb de experiență între membrii LBG-urilor Chișinău, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București.

Scopul de bază al evenimentului este de a consolida relațiile de colaborare între membrii Grupurilor Locale BEST din Republica Moldova și cele de peste Prut. RoJAM tinde să creeze o atmosferă agreabilă pentru dezvoltarea participanților în diferite domenii și oferă posibilitatea de împărtășire a experienței. În urma acestui eveniment, participanții vor avea oportunitatea să fie mai eficienți în echipă, să aibă succes, să obțină abilități pentru a putea coordona un eveniment și să-și dezvolte abilitățile interpersonale.

În cadrul evenimentului va avea loc o sesiune de training cu tematica „Cum să dai un feedback corect”și „Project Management ”. La fel vor avea loc activități de dezvoltare personală și culturale destinate familiarizării membrilor invitați cu tradițiile și obiceiurile LBG-ului gazdă. Se va încheia evenimentul cu o serie de întruniri destinate discuțiilor și schimbului de opinii.

BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, apolitică, non-profit ce activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din februarie 2007. Aceasta are drept  scop: promovarea valorilor și culturii europene în rândul studenților cu profil tehnic precum și facilitarea relațiilor dintre studenți, companii și universități.

Persoană de contact:

 • Coordonator Relații Publice,
  Mogîldea Alexandru
  Tel: 060014021
  E-mail: alexandru.mogildea@BEST.eu.org
 • Coordonator Media BEST Chișinău,
  Boaghi Maricica
  Tel: 060972567
(Visited 7 times, 1 visits today)