Într-o eră a vitezei, societatea contemporană se află într-o continuă căutare de servicii mai calitative, oferite într-un termen cât mai scurt cu cât mai puţină birocraţie şi desigur cu un grad înalt de satisfacţie pentru cele două tabere: consumatorii şi prestatorii de servicii. Relaţia angajator şi angajat este o verigă destul de importantă la nivel social şi economic.

Oricare din cei doi, la un moment dat sunt consumatori sau prestatori de servicii. Este un fel de simbioză care din păcate la noi are un randament de funcţionare nu prea înalt. Problema constă în faptul că angajatorii duc mereu lipsă de cadre competente, procesul de căutare a unui angajat eficient cere timp şi resurse, uneori procesul de căutare ducând la zeci de apeluri telefonice, discuţii inutile și negocieri care într-un final nu garantează calitatea rezultatului. De cealaltă parte persoana care caută de lucru întâmpină dificultăţi în a găsi job-ul care i-ar conveni din cât mai multe aspecte posibile,  cum ar fi remunerarea, graficul de lucru, situarea geografică a locului de muncă, condiţiile de muncă ş.a.m.d. Metodele de căutare a unui angajator pe de o parte sau a unui potenţial angajat de partea cealaltă cum ar fi anunţurile în massmedia nu garantează un feedback pozitiv în urma comunicării celor două părţi şi deci nici calitatea serviciilor prestate pe piaţă consumatorului final.

Platforma Squire are ca scop găsirea celor mai optime căi pentru soluționarea acestor probleme prin punerea la dispoziţie a unui mediu de comunicare rapid şi comod. Aspectele comun avantajoase ambelor părţi sunt: verificarea profilelor, preţuri raportate la volumul şi complexitatea serviciilor prestate de angajat, precum şi posibilitatea de a oferi feedback reciproc după prestarea serviciului. Astfel angajatul şi angajatorul îşi pot face anumite asteptări în legătură cu viitoarea colaborare după review-urile anterioare.

Platforma oferă consumatorului posibilitatea de a găsi într-un mod mai rapid şi simplificat serviciile calitative de care are nevoie, economisînd timp şi bani.

Pe cealaltă parte, persoanele angajate în câmpul muncii care îşi doresc un profit mai mare decât cel curent, au posibilitatea să-şi utilizeze abilităţile acumulate din experienţe anterioare în timpul liber fără ore prestabilite şi fără rutina angajării.

Tot ce e necesar să facă prestatorul serviciului este să-şi creeze un cont verificat de către administratori în baza actului de identitate, să selecteze categoria şi subcategoria, să completeze disponibilitatea precum şi regiunea în care are posibilitatea să activeze şi ramâne doar a fi contactat de angajator.

Astfel, platforma are ca scop să devină un intermediar de încredere între persoanele care au nevoie de servicii şi cei care au posibilitatea să-şi transforme hobby-ul într-un job plătit , indiferent dacă colaborarea lor va fi una temporară sau de durată, cuvântul cheie a acestei platforme fiind calitate de ambele părţi.

(Visited 9 times, 1 visits today)