3 motive să aplici pentru jobul dorit cu CV-ul Hello Career

Mai sunt doar câteva zile până toamna își intră pe deplin în drepturi, iar odată cu venirea ei, ideea unui job stabil nu-ți mai dă pace. Cunoscut scenariu? Probabil povestea pe care fiecare tânăr specialist din Moldova a trăit-o măcar odată în viață.

Dar ca să aplici la jobul dorit ai nevoie de un CV remarcabil și profesional. Construiește-ți unul pe Hello Career – prima platformă locală care te ajută să-ți creezi gratis, rapid și fără bătaie de cap un CV.

Iar cele 3 motive pentru care să uiți de europass și să-ți creezi un CV Hello Career sunt:

  1. Este așa cum îl așteaptă angajatorii

Dacă te întrebi de unde această siguranță, atunci trebuie să știi că CV-ul Hello Career a fost creat pe baza unei cercetări împreună cu unii dintre cei mai mari angajatori din țară. Ei au spus cum văd CV-ul perfect, iar aceste așteptări au fost incluse în structura și întrebările din CV, așa încât la final ceea ce vei scrie tu să fie relevant și esențial – adică exact ceea ce așteaptă angajatorii să citească.

  1. E de o plăcere să-l completezi

Totodată, pe parcursul completării CV-ului Hello Career ești ghidat de sfaturi și trucuri care te  ajută să economisești o groază de nervi și timp.

  1. Arată remarcabil

Iar la final obții un CV care prin aspectul său profesionist, unic și îngrijit, este gata să impresioneze chiar din primele secunde.

Creează-ți imediat CV-ul pe www.hellocareer.md și trimite-l în misiunea de cucerire a jobului râvnit. Iar toamna ta poate începe cu o grijă mai puțin.

Află mai multe despre activitatea celor de la Hello Career pe pagina lor de Facebook, iar primul CV profesional recomandă și prietenilor tăi să-l construiască pe pagina platformei: http://hellocareer.md/.

(Visited 18 times, 1 visits today)