Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Echipa BEST Chișinău redeschide ușile pentru noi doritori de a se implica în voluntariat. Perioada de aplicare este până pe 4 octombrie

Dacă ești student, BEST Chișinău îți oferă oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat. În această toamnă, deschidem din nou aplicările pentru tinerii ce doresc să se dezvolte multilateral prin intermediul activităților propuse de BEST.

 Ai șansa să transformi anii de studenție într-o experiență de neuitat:

#1. să-ți faci anii de studenție mai productivi;

#2. să te dezvolți multilateral;

#3. să obții competențe și abilități noi;

#4. să-ți faci prieteni noi;

 Înregistrează-te pe site-ul organizației până pe 4 octombrie: BEST Chisinau.

Făcând parte din echipă, vei putea să-ți îmbunătățești abilitățile personale și competențele profesionale sau să înveți lucruri noi participând la organizarea numeroaselor evenimente. La fel, vei avea șansa unică de a călători  în toată Europa și de a lega prietenii cu studenții dintr-un alt mediu, precum și de a lucra într-un mediu diferit și multicultural.

Totodată, în cadrul organizației vei obține experiență și abilități pentru o viitoare carieră de succes datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

BEST Chișinău este o parte din rețeaua europeană Board of European Students of Technology, prezentă în 96 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. BEST Chișinău a fost fondat în 2007 și este format din studenți voluntari care desfășoară evenimente pentru studenții UTM.

BEST

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI