- UTM - https://utm.md -

Bursele individuale (Individual fellowships) Marie Sklodowska-Curie pentru cercetatori cu experiență

Oficul Erasmus+ Moldova anunta ca a fost lansat Apelul pentru bursele individuale (Individual Fellowships) Marie Sklodowska-Curie pentru cercetatori cu experienta.

Bursele sunt oferite prin intermediul Programului Horizon 2020 (http://www.h2020.md/). Termenul limita de aplicare este 10 septembrie 2015. Bugetul total al actiunii este  de 215 milioane de Euro.

Obiectivul acestor burselor individuale este sa sporeasca potentialul de creatie si inovatie al cercetatorilor cu exprienta si sa le ofere posibilitatea de a-si diversifica competentele individuale prin activitati de formare, mobilitati internationale si intersectoriale.

Va incurajam sa raspanditi acest anunt in cadrul institutiei DVS de invatamant, in special in cadrul departamentelor de cercetare, pentru a populariza cat mai mult aceasta oferta in randul cadrelor didactice si a persoanelor interesate.

Pentru mai multe detalii despre Program, inclusiv modalitatea de aplicare, accesati:

http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/about-msca/actions/if/index_en.htm si https://ec.europa.eu/research/participants/portal4/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-msca-if-2015.html [1].

(Visited 14 times, 1 visits today)