În scopul promovării unui mod de viaţă sănătos şi evidenţierea unor noi forţe tinere, care iubesc sportul, pe 10 martie 2015 începe desfăşurarea competiţiilor sportive ale colaboratorilor Universităţii Tehnice a Moldovei!

Tradiţional, comitetul sindical colaboratori cu ocazia Zilei mondiale a copilului, a organizat pe 3 iunie a.c. o excursie pentru copiii colaboratorilor la cetatea Sorocii, recent renovată. Cei 48 de copii au rămas impresionaţi de cele admirate, după ce ghidul iscusit a povestit istoria cetăţii construite de Ştefan cel Mare în 1499.

La întoarcere au urcat cele 656 de scări până la monumentul arhitectural „Lumînarea Recunoştinţei” (înălţimea de 29,7 m), iar la coborîre, a savurat apa limpede din fîntîna construită, inclusiv, cu suportul organizaţiilor sindicale din instituţiile de învăţămînt (şi suportul modest al organizaţiei sindicale a UTM). În drum spre casă copiii au avut un răgaz pentru o distracţie cu odihnă, iar în final au dorit „să mai revenim prin locurile vizitate!”. În fotografie – un grup de copii pe fondalul cetăţii Sorocii.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)