Pe 22 mai 2015 BitDefender producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional, cu sediul central la București, a oferit un lot de 250 de licențe BitDefender Gravity Zone for Endpoint Facultății de Calculatoare, Informatică și Microelectronică din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

În acest scop reprezentanții renumitei companii BitDefender – Angelo Jambore, Product Marketing Director, Liviu Arsene, Senior E-threat Analyst, Ion Georgescu, Business Development Manager și Andrian Cornei, Country Manager at Reliable Solutions Distributor (RSD – distribuitorul oficial al Companiei BitDefender în Republica Moldova) au avut o întrevedere cu studenții acestei facultăți. Fiind plăcut surprinși să afle că în cadrul FCIM există o specialitate ce ține nemijlocit de domeniul lor de activitate – „Securitate informațională”, oaspeții le-au vorbit cu entuziasm studenților despre compania pe care o reprezintă, menționând că aceasta, are reprezentanțe și vinde cu succes produse de securitate informațională/cibernetică peste tot în lume.

Pe lângă prezentarea noii generații de produse BitDefender GravityZone și a noilor tendințe și tehnologii de securitate informațională, ei le-au oferit studenților și trei premii personalizate, care includeau și câte o licență marca Bitdefender pentru trei DVC-uri. Beneficiari ai acestor premii au devenit Andrei Kotusov, Iulian Pânzaru și A. Alexandru – pentru idei și soluții ingenioase în cadrul prezentării tehnologiilor >BitDefender.

Studenții FCIM-UTM sunt primii din Moldova care beneficiază de cea mai bună protecție BitDefender.

Evenimentul survine după ce, cu o zi înainte, >BitDefender a anunțat lansarea noului Gravity Zone, soluția de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor, instalare extrem de ușoară și aceeași protecție ridicată, recunoscută deja de marile institute de testare din industria globală de securitate.Este o premieră și pentru Republica Moldova, ocazie cu care ÎCS „Reliable Solutions Distributor” SRL în parteneriat cu Centrul de Guvernare Electronică a organizat la Chișinău manifestarea Bitdefender GravityZone – Unfollow the traditional, la care au participat peste 200 de companii.

Bitdefender este lider în industria globală de securitate informatică. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia BitDefender protejează datele digitale ale aproximativ 500 de milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

(Visited 14 times, 1 visits today)