Dorești să vezi ceva nou și captivant? Student sau elev, nu contează! Vino la unica competiție Rube Goldberg din Moldova!

BEST Chișinău în colaborare cu Universitatea Tehnică a Moldovei, te invită la cea de-a 5-a ediție a competiției Rube Goldberg, care va avea loc la deschiderea expoziției ”Creația deschide universul”. Evenimentul se va desfășura pe data de 8-9 mai începând cu orele 10:00, Campusul „Râşcani” al UTM, Centrul de Excelenţă, str. Studenţilor, 9/11.

Ce totuși reprezintă Rube Goldberg? – un dispozitiv sofisticat, dar care efectuează o sarcină simplă, în urma unei reacții în lanț. Mașina folosește multe transferuri de energie de diferite tipuri, constituind un număr mare de etape.

Pentru a-ți imagina mai bine ce vei putea urmări în cadrul evenimentului, privește ce au realizat câştigătorii la una din edițiile trecute:

https://youtube.com/watch?v=9lOyUW9vn58%3Flist%3DUUT0fepOdhuIbxyBuFhZGIJQ

Vino și vezi ce au pregătit anul acesta echipele pentru vizitatorii expoziției!

Organizatorul competiției este BEST Chişinău – un grup local al Board of European Students

of Technology, organizaţie studenţească de nivel european, apolitică, nonprofit ce are drept scop facilitarea relaţiei dintre studenţi, companii şi universităţi. BEST îşi propune să ofere oportunităţi de dezvoltare personală viitorilor ingineri prin evenimentele pe care le organizează.

Partenerii evenimentului:Coca-Cola Hellenic, Universitatea Tehnică a Moldovei, Volta,

Yopeso, Melitax Grup, Zona Economică Liberă Bălți.

Rube Goldberg

(Visited 7 times, 1 visits today)