Ești un student creativ sau unul ce vede viața în cod? Cu venirea primăverii simți nevoia de o provocare, dar nici una nu este demnă de tine? Cauți o oportunitate de a-ți demonstra ingeniozitatea? Atunci Creative Lab este competiția la care trebuie să fii prezent!

Anul aceasta BEST Chișinău a pregătit 2 probe diferite pentru a satisface nevoile oricărui magician de laptop: Design și Coding. Strânge-ți echipa din 2-5 prieteni și demonstrați-ne în 24h că sunteți cei mai buni.

În cadrul probei Design îți vei pune la încercare spiritul creativ în domeniul design-ului grafic. Împreună cu echipa ta veți avea sarcina de a crea un Brand Book, realizarea căruia necesită multă originalitate. Dar voi cu siguranță nu duceți lipsă de ea. La final, veți prezenta ceea ce ați creat în fața echipelor adverse și a juriului, iar cei mai buni vor fi învingători.

Dacă alegi proba Coding să știi că aici vei putea să îți testezi din plin abilitatea de a scrie cod. Alături de coechipierii tăi realizarea sarcinii propuse de organizatori va fi una captivantă și plăcută. Iar dorința de a impresiona juriul și de a învinge celelalte echipe participante vă vor da forțe să prezentați cât mai ingenios cel mai bun cod scris de voi vreodată.

Nu rata șansa să aplici la competiția unică în felul său din întreaga Moldova, aplică pe http://best-chisinau.org/creativelab/ până pe 10 mai.

Organizatorul competiției este BEST Chişinău – un grup local al Board of European Students of Technology, organizaţie studenţească de nivel european, apolitică, nonprofit ce are drept scop facilitarea relaţiei dintre studenţi, companii şi universităţi. BEST îşi propune să ofere oportunităţi de dezvoltare personală viitorilor ingineri prin evenimentele pe care le organizează.

BEST

(Visited 8 times, 1 visits today)