„Women in Research & Innovation”, pentru femei interesate de inovații

Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional invita la atelierul „Women in Research & Innovation”, care se va desfășura în data de 18 octombrie 2019, începând cu ora 17.30, la Artcor.

Studii gratuite la Universitatea de Științe Umane din Norvegia

Invităm studenții anului III și doctoranzii să aplice, în anul 2020,  în cadrul Proiectului Water Harmony-II, la studii gratuite în Universitatea de Științe Umane din Norvegia.

Felicitări dlui Avrel DUMITRIU cu ocazia suținerii tezei de doctor

Colectivul Facultății Urbanism și Arhitectură și Școala Doctorală ,,Inginerie Mecanică și Civilă” (IMC) îl felicită din tot sufletul pe competitorul DUMITRIUC Avrel, care cu SUCCES a susținut la data de 11.10.2019, teza de doctor în tehnică întitulată ,,ELABORAREA CONSTRUCȚIEI DIN ELEMENTE FABRICATE ȘI ELEMENTE TURNATE PE LOC A BRÂIELOR ANTISEISMICE A CLĂDIRILOR ȘI METODELOR DE […]

Zilele Academiei de Științe Tehnice din România

Academia de Științe Tehnice din România și Filiala Chișinău și Universitatea Tehnică a Moldovei organizează conferința internațională ZILELE ACADEMIEI DE STIINTE TEHNICE DIN ROMANIA 2019, ediția a XIV-a, 17 – 18 octombrie 2019, Chișinău. Tema propusă: „Creativitatea în dezvoltarea Societății Cunoașterii”.

Conferința internațională CEEE|Gov Days 2020 vă invită să publicați lucrări științifice

Conferinţa CEEE|Gov Days 2020 va avea loc la Universitatea Națională de Servicii Publice și Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta, Ungaria în perioada 7-8 mai 2020.

STUDENTS’ SELECTION CONTEST FOR ICM WITHIN ERASMUS+ PROGRAMME IN SPAIN

Technical University of Moldova announces the organization of a selection contest of candidates for academic mobility at the University of Almeria, SPAIN, within the Erasmus+ programme. University of Almeria offers 1 mobility grant of 5 months for BSc student. The amount of BSc student’s scholarship is 800 €/month, additionally an amount of return ticket will […]

Ești student UTM? Răspunde provocării „Student Trip”!

Liga Studentelor în Inginerie are o soluție! Fii parte a unei noi provocări „Student Trip” în cea de-a doua ediție! Vei avea parte de o experiență de neuitat, cu sesiuni de training, activități de cunoaștere, workshopuri, dar și discuții de seară la rug pe malul râului.

Curs de studii avansate „Nano-Bioinginerie” – înregistrarea e deschisă!

Proiectul Orizont2020 NanoMedTwin „Promoting smart specialization at the Technical University of Moldova by developing the field of Novel Nanomaterials for BioMedical Applications through excellence in research and twinning” organizează studii avansate  în nano-bioinginerie, biomateriale şi biocompatibilitate.

AVIZ: Se anunță ședința Seminarului Științific de Profil ad-hoc la specialitatea 651.03 – Arte plastice și decorative

Se anunță ședința Seminarului Științific de Profil ad-hoc format în cadrul Ș.D. IMC, al UTM la specialitatea 651.03 – Arte plastice și decorative privind discutarea tezei de doctor în arte cu tema „Pictura figurativă în arta plastică din Moldova”, elaborată de Platon Liliana, conducător științific dr. în stud. artelor, cercetător Vitalie Malcoci.