Concurs de selecție a cadrelor didactice Erasmus+ la Universitatea Politehnica din București, Romania

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Politehnica București, România, în cadrul programului Erasmus+, Acțiunea cheie 1. Universitatea Politehnica București oferă 2 burse de mobilitate de 5 zile pentru personalul didactic (mobilitate de predare/teaching) pentru cadrele didactice de la Facultatea Textile și Poligrafie (Departamentul Design […]

conferinţa: Cu privire la soluțiile unor ecuații cvasiliniare cu derivate parțiale

Departamentul de Matematică  al  UTM Organizează miercuri, 13 februarie 2019 ora 14.30, în cadrul Seminarului de Ştiinţe Matematice Petre Osmătescu conferinţa: Cu privire la soluțiile unor ecuații cvasiliniare cu derivate parțiale susţinută de conf. univ. Iurie Baltag.

CONCURS DE SELECŢIE A STUDENŢILOR ERASMUS+ LA UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI, ROMANIA

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Universitatea Politehnica București, România în cadrul programului Erasmus+. UPB oferă o bursă de mobilitate pentru studenții de la ciclul II studii Master ai Facultății Textile și Poligrafie (Programul de master Design și Tehnologii Poligrafice) și Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și […]

Burse pentru tinerii cercetători, Universitatea din Graz, Austria

Coimbra Group Scholarship Program for Young Researchers from the European Neighborhood.

SPRINGER NATURE- Prezentare bază de date pentru cercetători

Stimați profesori, doctoranzi, cercetători Vă invităm la prezentarea bazei de date a companiei Springer Nature, ce oferă cercetătorilor accesul la publicații științifice din reviste, cărți, seriale, protocoale, lucrări de referință etc.

180 de secunde pentru o teză de doctorat

Reprezentanța din Chișinău a Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC) și Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare, lansează concursul național „Teza mea de doctorat în 180 de secunde”.

Curs de pregătire de BAC la CHIMIE

Prieteni, pentru că ne-ați tot întrebat, vom organiza și curs de pregătire de BAC la CHIMIE*! Vă invităm să vă înregistrați completând formularul nostru aici: https://utm.md/admiterea/chimia/

Data limită de depunere a aplicațiilor pentru proiectele Erasmus+ de Mobilitate Internațională de Credite, KA107 a fost prelungită!

A fost modificată data limită de depunere a aplicațiilor pentru proiectele Erasmus+ de Mobilitate Internațională de Credite (Higher education student and staff mobility between Programme and Partner Countries, KA107)!