Admiterea UTM

Dacă te fascinează ingineria, Universitatea Tehnică a Moldovei este locul cel mai potrivit pentru a-ți începe cariera de inginer. Vino la noi să înveți o profesie reală pentru o lume modernă.

Acum ne găsești și în Facebook! 

Te poți înregistra în Grupul Admitere UTM  ca să discuți online cu viitorii tăi colegi de facultate sau profesori și să primești răspunsuri „din prima sursă” la întrebările despre Admitere. Este o metodă rapidă de contact și te îndrumăm să apelezi la ea pentru a afla ultimele noutăți, opinii, sugestii care să te îndrume în alegerea facultății la care dorești să fii admis.

Inginerii creează viitorul! Alege să fii UTM!

Adresa Comisiei de Admitere: Universitatea Tehnică a Moldovei, sectorul Râşcani, str. Studenţilor. 9/8, MD – 2045, Chișinău, Republica Moldova.

Tel: 078839049 / Fax: 022 23-54-41 / E-mail: admiterea@adm.utm.md 

De ce să înveți la UTM?

Te gândești să devii student al Universității Tehnice a Moldovei, dar nu ești pe deplin convins ce facultate ți s-ar potrivi?

Colegii tăi de mâine îți împărtășesc ce a însemnat pentru ei studenția, ce i-a impresionat la facultate, ce le-a plăcut cel mai mult să învețe și cum au reușit să-și clădească viitorul la care au sperat.

Faculatea Cadastru, Geodezie și Construcții Faculatea Urbanism și Arhitectură Facultatea Ingineria Mecanică, Industrială și Transporturi Facultatea Tehnologia Alimentelor Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică Facultatea Energetică și Inginerie Electrică Facultatea Electronică și Telecomunicații Facultatea Textile şi Poligrafie https://utm.md/subdiviziuni-universitare/facultati/facultatea-inginerie-economica-si-business/