Anul I

  1. Chimia anogranică și analitică
  2. Chimie organică
  3. Educația fizică I și II
  4. Fizica I
  5. Grafica inginerească asistată de calculator
  6. Inițiere în specialitate, etica profesională și bazele comunicării
  7. Limba engleză I și II
  8. Limba franceză I
  9. Limba franceză II
  10. Limba română I
  11. Limba română II
  12. Matematica I
  13. Matematica specială II
  14. Tehnologii informaționale

Anul II

  1. Bazele statului și dreptului
  2. Bazele teoretice ale tehnologiei alimentației publice
  3. Biochimia generală
  4. Chimia fizică
  5. Electrotehnica
  6. Inițierea în specialitate
  7. Metode fizico-chimice de analiză
  8. Microbiologia generală
  9. Microbiologia produselor alimentare
  10. Operații unitare în industria alimentară
  11. Tehnologia generală a produselor alimentare

Anul III

  1. Automatizarea proceselor tehnologice
  2. Bazele nutriției și securitatea alimentară
  3. Bazele nutriției
  4. Chimia alimentară
  5. Economia și statistica ramurii
  6. Evidența contabilă
  7. Utilaj tehnologic în alimentația publică
  8. Managementul înterprinderii
  9. Marketing
  10. Organizarea producerii în unitățile de alimentație publică
  11. Practica de producție
  12. Proiectarea întreprinderilor de ramură
  13. Sanitaria și igiena industrială
  14. Tehnologia produselor de patiserie
  15. Tehnologia produselor alimentației publice

Anul IV

  1. Analiza senzorială și controlul tehno-chimic al produselor alimentației publice
  2. Instruire științifică
  3. Managementul calității alimentelor
  4. Organizarea deservirii în unitățile de alimentație publică
  5. Practica de licență
  6. Practica tehnologică II
  7. Toxicologia și securitatea produselor alimentare