Anul I

  1. Chimia anorganică și analitică
  2. Chimie organică
  3. Educația fizica
  4. Filosofia
  5. Fizica I
  6. Grafica inginerească asistată de calculator
  7. Inițiere în specialitate, etica profesională și bazele comunicării
  8. Limba engleză I
  9. Limba engleză II
  10. Limba franceză I
  11. Limba franceză II
  12. Limba română I
  13. Limba română II
  14. Matematica specială
  15. Matematica superioară
  16. Tehnologii informaționale

Anul II

  1. Bazele proceselor tehnologice în panificație
  2. Bazele statului și dreptului
  3. Bazele teoretice ale conservării
  4. Biohimia generală
  5. Chimia fizico-coloidală
  6. Economia intreprinderii în industrie
  7. Electrotehnica
  8. Fenomene de transfer
  9. Inginerie mecanică
  10. Metode fizico-chimice de analiză
  11. Microbiologia generală
  12. Microbiologia produselor alimentare
  13. Operații unitare în industria alimentară
  14. Studiul materialelor
  15. Tehnologia generală a produselor alimentare
  16. Teorie economică

Anul III

  1. Amelioratorii în panificație
  2. Automatizarea proceselor  tehnologice
  3. Bazele nutriției și securitatea alimentară
  4. Bazele construcțiilor industriale
  5. Bazele veterinariei  și zootehniei animalelor
  6. Biochimia cărnii
  7. Biochimia laptelui
  8. Chimia alimentară
  9. Drept economic
  10. Economia și statistica ramurii
  11. Managementul întreprinderii
  12. Marketing
  13. Marketing
  14. Practica inginerească (Cr)
  15. Practica inginerească (TL)
  16. Practica inginerească (TP)
  17. Proiectări tehnologice: produse din carne
  18. Proiectarea întreprinderilor de ramură: produse lactate
  19. Proiectarea întreprinderilor de ramură: produse de panificație
  20. Sanitaria și igiena industrială
  21. Tehnica frigorifică
  22. Tehnologia făinii și crupelor
  23. Tehnologia panificației
  24. Tehnologia produselor din lapte I
  25. Tehnologia produselor din carne I
  26. Utilaj tehnologic

Anul IV

  1. Amelioratori în panificație
  2. Analiza senzorială a produselor din carne
  3. Analiza senzorială a produselor din lapte
  4. Analiza senzorială a produselor de panificație
  5. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse din carne
  6. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse de panificație
  7. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse lactate
  8. Managementul calității alimentelor
  9. Practica de licență (Cr)
  10. Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TL)
  11. Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TP)
  12. Practica tehnologică (TP)
  13. Practica tehnologică
  14. Prelucrarea complexă a subproduselor lactate
  15. Protecția mediului. Securitatea și sănătatea în muncă.
  16. Refrigerarea și congelarea produselor alimentare
  17. Tehnologia concentratelor alimentare și produselor oleaginoase
  18. Tehnologia produselor din lapte II
  19. Tehnologia produselor din carne II