Anul I

  1. Chimia anorganică şi analitică
  2. Chimie organică
  3. Educaţie fizică şi sport II
  4. Educaţie fizică şi sport I
  5. Filosofia
  6. Fizica I
  7. Grafica inginerească asistată de calculator
  8. Iniţierea în specialitate
  9. Limba română
  10. Limba engleza
  11. Matematica superioară
  12. Matematică specială
  13. Tehnologii informaţionale

Anul II

  1. Bazele statului şi dreptului
  2. Biochimia generală
  3. Chimia fizică
  4. Electrotehnica
  5. Fenomene de transfer
  6. Metode fizico-chimice de analiză
  7. Microbiologia generală
  8. Operaţii unitare în industria alimentară
  9. Studiul materialelor
  10. Tehnologia generală a produselor alimentare
  11. Vinificaţia primară
  12. Viticultura

Anul III

  1. Ampelografie
  2. Automatizarea proceselor tehnologice
  3. Bazele construcţiilor industriale
  4. Bazele nutriţiei şi securitatea alimentară
  5. Chimia alimentară
  6. Economia şi statistica ramurii
  7. Enochimia
  8. Managementul întreprinderii
  9. Marketing
  10. Sanitaria şi igiena industrială
  11. Utilaj tehnologic în vinificaţie
  12. Vinificaţia specială
  13. Vinificaţia secundară

Anul IV

  1. Bazele analizei organoleptice a băuturilor alcoolice
  2. Controlul tehnico-chimic şi microbiologic a vinului
  3. Managementul calităţii
  4. Prelucrarea produselor vinicole secundare
  5. Proiectarea tehnologice la vin