Nu rata cursurile BEST în Europa din această primăvară!

După o iarnă grea şi somnoroasă e greu să te întorci în ritmul studiilor şi vieţii social active. Doreşti să descoperi ceva nou, dar nu ştii cum? BEST îţi vine în ajutor!

BEST

Aplică la cursurile de primăvară! În acest an, BEST îţi oferă 20 de cursuri în 12 ţări din Europa. E o ocazie unică de a învăţa în mod inedit şi de a-ţi face prieteni în toate colţurile Europei.

Ce reprezintă un curs? E un eveniment pe o temă fixă, ce durează circa 10 zile, în timpul căruia au loc diverse activități academice cum ar fi: vizite de companii, sesiuni de training şi sarcini în grup. Evenimentul nu este lipsit nici de partea socială, participanții vor avea posibilitatea: să cunoască cultura și tradițiile țării-gazdă, să viziteze orașul şi să prezinte cultura ţării lor!

Ce trebuie să faci pentru a aplica:

Te înregistrezi pe site-ul BEST.eu.org, apoi intri pe pagina web BEST.eu.org/student/courses , alegi cursul care ţi se potrivește şi completezi fișa de aplicare. Poți alege 3 cursuri, dar participa la unul singur.

E important să ştii:

  • participarea la cursuri este gratuită, mîncarea şi cazarea sunt asigurate, va trebui să achiţi doar drumul;
  •  ca să aplici este necesar să fii student UTM;
  • data limită a aplicării este 30 noiembrie;

Persoana de contact:

Responsabil de cursuri: Sergiu Craveți

Telefon: 069-938-400

E-mail: 

Facebook: Serghei Kravets

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .