Loading Evenimente

« All Events

Zilele francofoniei

7 martie 2017 - 7 aprilie 2017

Departamentul Alimentație și nutriție, FTA, vă invită să participați la activități francofone

 

Tipul activitățiiTitlulData/

perioada

oralocul
 

Lecție

publică

„De l’art de la cuisine à la cuisine scientifique”

 Formator – Michel HENDRICKX

Responsabil: șef Departament Alimentație și Nutriție, FTA, UTM- dr., conf.univ. CHIRSANOVA Aurica

 

7 martie 2017

 

9.00-14.005-513
Vizită

oficială

Vizita Domnului  Jean-Paul de Gaudemar, Rectorul Agenției Universitare Francophone  la FTA

Responsabil: șef Departament Alimentație și Nutriție, FTA, UTM- dr., conf.univ. CHIRSANOVA Aurica

14 martie 201714.30-16.00Bl. de studii

nr. V

Proiect

social

Lansarea proiectului social

«La santé dans une goutte d’eau»

Responsabili: Alexandru CIUVAGA, student gr. FFT-151,  Ana UNGUREANU, studentă gr. FFT-151

16 martie 201713.005-513
Conferința științifică a studenților « Science en langue française »

Cu genericul :

«Diversité de la culture alimentaire»

 

Moderator: Mariana CEREPANOVA- l. sup.

 

 

28 martie 2017

11.30-14.305-513
Serată francofonă tradițională«Science et creativité alimentaire»

 Organizatori- studenții gr.FFT-151

 

31 martie 2017

 

17.00-23.00Cantina UTM
Activitate practică:

Master-class

«Mon laboratoire de cuisine innovante»

Formator – Michel HENDRICKX

Responsabil: șef Departament Alimentație și Nutriție, FTA, UTM,  conf.univ. dr., CHIRSANOVA Aurica

 

4 aprilie 2017

 

10.00-17.00 

5-225

Lecții publiceÎn cadrul cursului: Marketing agroalimenaire

 

Stephane GOUIN- profesor, Universitatea Agrocampus Ouest din RENNES, Franța

Responsabil: șef Departament Alimentație și Nutriție, FTA, UTM- dr., conf.univ. CHIRSANOVA Aurica

 

3 – 7 aprilie  2017

 

9.00-14.005-513

 

Detalii

Începere:
7 martie 2017
Se termină:
7 aprilie 2017
Eveniment Category: