Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Zeama moleculară; șold de pui cu emulsie din vin alb-unt-spumă de ciuperci; desert molecular – preparate într-un incitant master-class organizat la FTA-UTM

4 aprilie 2017 / 09:00 - 17:00

Untitled

Facultatea Tehnologia Alimentelor (FTA) a Universității Tehnice a Moldovei (UTM), Departamentul Alimentaţie și Nutriţie, Filiera Francofonă „Technologies Alimentaires” invită la seminarul știinţifico-practic „MON LABORATOIR DE CUISINE INNOVANTE”, organizat cu suportul Agenţiei Universitare Francofone şi în parteneriat cu restaurantul Amaris Garden.

Pe post de formator va evolua Radion VIERU, student al anului IV universitar, la specialitatea 541.1 „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”. Ținând cont de experiența acumulată în timpul practicii în restaurantul „Maze” de Gordon Ramsay, Londra, în perioadele iunie-septembrie 2016 și 2017, R.VIERU va susține trei ateliere de lucru cu următoarele subiecte: „Zeama moleculară”; „Șold de pui cu emulsie vin alb-unt şi spumă de ciuperci” și „Desert molecular”.

Seminarul știinţifico-practic va avea loc pe data de 4 aprilie 2017, cu începere de la ora 9.00, în incinta Centrului de Instruire Practică şi Formare Continuă în domeniul Alimentaţiei Publice (UTM, blocul 5, aud. 5-222, 5-208, str. Studenţilor 11, or. Chişinău).

Detalii

Data:
4 aprilie 2017
Timp:
09:00 - 17:00
Eveniment Category:

Organizator

AUF, UTM

Loc de întâlnire

UTM, blocul 5, aud. 5-222, 5-208, str. Studenţilor 11
Chișinău,Moldova, Republica+ Harta Google