Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

„Women in ICT” revine cu speakeri de seamă și istorii impresionante

25 octombrie 2016 / 16:00 - 17:00

cariera-it_r

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită actualele și viitoarele profesioniste IT la cea de-a treia ediție „Women in ICT”. Evenimentul se va desfășura la data de 25 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Centrului de Convenții Radisson Blu Leogrand.

„Women in ICT” își propune să schimbe percepția asupra rolului femeilor în cadrul domeniului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor IT prin transfer de experiență și comunicare. Evenimentul este dedicat profesionistelor IT, tinerelor care studiază specialități IT sau intenționează să o facă în viitorul apropiat, dar și tuturor persoanelor interesate de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în acest domeniu.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2016 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului de Excelență în domeniul TIC.

Detalii – pe  http://cariera.ict.md/component/categoryblock/speakers-3?Itemid=3

cariera-it

 

 

Detalii

Data:
25 octombrie 2016
Timp:
16:00 - 17:00
Eveniment Category:

Detalii

Data:
25 octombrie 2016
Timp:
16:00 - 17:00
Eveniment Category: