Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Master-class de Guido MORI

5 februarie 2018 - 7 februarie 2018

Departamentul Alimentație și Nutriție din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor va găzdui în perioada 5-7 februarie 2018 (blocul de studii nr.5,  sălile 5-222A, 5-222B și 5-208) un master-class condus de dr. Guido MORI, profesor la Școala Internațională de Bucătărie ALMA, Italia.

Acțiunea se va desfășura în cadrul Proiectului CONSEPT și se va adresa cadrelor didactice din cadrul Departamentului Alimentație și Nutriție și studenților de la specialitatea „Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice”, FTA-UTM, dar și profesorilor școlilor profesionale care instruiesc bucătari.

Dr. Guido MORI este chimist, expert în bucătărie și în liniile industriale, director didactic al cursului de licență în arte culinare al Institutului Culinar Cordon Bleu din Florența, director științific al Culinary Art Lab.

 

Detalii

Începere:
5 februarie 2018
Se termină:
7 februarie 2018
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

blocul de studii nr.5, sălile 5-222A, 5-222B și 5-208
str. Studenţilor, 9/9
Chișinău,
+ Harta Google

Detalii

Începere:
5 februarie 2018
Se termină:
7 februarie 2018
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

blocul de studii nr.5, sălile 5-222A, 5-222B și 5-208
str. Studenţilor, 9/9
Chișinău,
+ Harta Google