Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

„Dezvoltarea sistemelor Embedded”, ediția 2018

Pentru a V-a vară consecutiv, Clubul Ingineresc Microlab organizează școala de vară „DEZVOLTAREA SISTEMELOR EMBEDDED 2018”.

Care este domeniu de vârf a tehnicii mondiale? Cu un caracter interdisciplinar, care poate influenţa cercetările în diverse domenii de ştiinţă: medicină, biologie, aeronautică, etc. microprogramarea reprezintă ramura viitorului. Timp de 5 zile, în două sesiuni lucrative: 2-6 iulie și 9-13 iulie va avea loc Școala de vară „Dezvoltarea sistemelor embedded” în care vor fi descoperite elementele cheie ale acestui domeniu inovator.

Evenimentul dat se va axa pe experiența plăcută a participanților și pe dezvoltarea lor din punct de vedere a abilităților inginerești. Iată punctele forte care reprezintă conceptul principal al Școlii de vară:

  • Team work – pe întreaga perioadă a taberei de vară, participanții vor lucra în echipe;
  • Lecții teoretice – mentori calificați în domeniu vor împărtăși experiența și cunoștințele lor;
  • Lecții practice – echipele vor realiza proiecte personale implicând cunoștințe elementare de programare;
  • Concurență – la final de zi lucrătoare vor avea loc competiții între dispozitivele create de fiecare echipă;
  • Comunitate – MicroLab este  un „meeting-point” pentru oamenii interesați în tehnologiile embeded, iar participanții vor avea oportunitatea să se alăture comunității;

Toți cei implicați vor beneficia de un curs simplificat pentru începători și vor fi ghidați atât în sfera dezvoltării  tehnice a sistemelor embedded, cât și în fazele de dezvoltarea a unui astfel de proiect.

Nu avem limitări de âîrstă, oricine are dorință de a se auto-dezvolta și de a învăța lucruri noi de la specialiști în domeniu poate participa la Școala de Vară „Dezvoltarea Sistemelor Embedded 2018”, pentru aceasta trebuie doar să completeze formularul de participare: https://bit.ly/2Jnoi6F până pe data de 28 Iunie, iar acceptarea participanților va fi anunțată pe data de 30 Iunie. Participarea la acest eveniment este gratuită, iar studenților în anul terminal care au dorința să creeze o carieră în acest domeniu, compania Arobs le oferă intership cu perspectivă de angajare.

Locul desfășurării evenimentului este spațiul de creație FabLab (Chișinău, Studenților 9/11). Program orar: 9:00 – 17:00 cu pauze periodice. Vă așteptăm cu drag la Școala de Vară!

Școala de vară este organizată cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Partenerii școlii de vară:  Universitatea Tehnică a Moldovei cu Departamentul Microelectronică şi Inginerie Biomedicală și Departamentul Ingineria Software şi Automatică , compania AROBS Software, centrul de excelență din domeniul TIC, Tekwill și FabLab.

[av_gallery ids=’40962,40959,40963,40960,40961′ style=’big_thumb’ preview_size=’featured_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-2r3enx’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI