Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

PÎNZARU Natalia – prezentarea tezei de doctor în tehnică

doctorat4

În data de 28.XI.2018, (ora 13.30, a. 6-415), în cadrul Şedinţei Seminarului Ştiinţific Interdepartamental, va avea loc prezentarea tezei de doctor în tehnică, a asist. univ. PÎNZARU Natalia cu tema: CERCETĂRI PRIVIND CONCEPEREA, PROIECTAREA ŞI ELABORAREA „ELECTROZILOR-SCULE” PENTRU FORMAREA STRATURILOR DE SUPRAFAŢĂ CU APLICAREA DESCĂRCĂRILOR ELECTRICE ÎN IMPULS (spec. ştiinţ. 242.05 – Tehnologii, Procedee şi Utilaje de Prelucrare), privind înaintarea ei spre susţinere la Seminarul Ştiinţific de Profil – 242.05 al FIMIT.

Conducătorii ştiinţifici:

  1.  Topală Pavel, dr. hab., prof. univ., US „A. Russo”, Bălţi
  2. Stoicev Petru, dr. hab., prof. univ., UTM, Chişinău

Rezumatul tezei este plasat pe site-ul UTM https://utm.md/procesul-de-studii/doctorat/teze-de-doctor/

Sunt invitaţi toţi membrii Departamentul IMI şi doritorii celorlalte Departamente din cadrul ŞD FIMIT.

 ȘCOALA DOCTORALĂ  IMIT

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI

Se anunţă susţinerea tezei de doctor

Candidat: Condruc Viorica, cercetător științific Conducător științific: Ciloci Alexandra, doctor în ştiințe biologice, conferențiar cercetător Consultant științific: RUDIC Valeriu, doctor habilitat în științe biologice, profesor universitar, academician,

Citește mai mult »