Hotărârile Senatului din 19 iunie 2018

  1. Cu privire la aprobarea programelor de calificare suplimentară în baza studiilor suplimentare la specializarea „Exploatarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare”.
  2. Cu privire la decernarea premiilor Senatului UTM pentru anul universitar 2017-2018 conform art. 19.8 „Cel mai bun proiect (lucrare) de licenţă”.
  3. Cu privire la recomandarea candidaţilor UTM pentru concursul naţional Burse de merit, ediţia 2018.
  4. Cu privire la aprobarea Regulamentului privind efectuarea şi susţinerea lucrărilor de laborator de către studenţii Universităţii Tehnice a Moldovei, Ediţia 2, Revizia 2.
Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .