Pâine mai fină cu SRL „Cuptorul fermecat”

În contextul frumoasei colaborări între Departamentul Alimentație și Nutriție din cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor și compania „Cuptorul fermecat” SRL din Bălți, în perioada 17-19 septembrie 2018, în parteneriat cu „Zeelandia” SRL, România, a avut loc un master-class  cu genericul „Noua generație de arome fermentate”.

Participanții la acest atelier practic au însușit caracteristicile tehnologice și cele mai bune practici și metode de utilizare a produselor propuse de agentul economic bălțean: rețete de pâine şi produse de panificaţie, drojdii de panificaţie, aditivi pentru îmbunătăţirea calităților de panificație a făinei, ingrediente pentru produse de patiserie şi panificaţie.

Pe parcursul demersului tehnologic formatorii au preparat diverse produse de patiserie/brutărie pe baza maielelor.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .