Cum e să faci practica la Google sau Facebook?

Absolventul UTM, Alex TRUHIN (Alex Bumbu), angajat la Facebook, le-a explicat studenților de la FCIM cum ar putea să facă un internship la marile companii Google sau Facebook.

Ca orice scop măreț, acesta necesită ingeniozitate, dar și o pregătire anume. Tocmai de aceea a încercat să le ofere niște sugestii „pe viu”, captivându-i cu o prezentare cu „tips and tricks” – sfaturi și trucuri, de care să țină cont în cazul în care își propun să ajungă și să se afirme într-o companie cu impact global.

„Succesul nu ți-l pune nimeni pe tavă de-a gata. Acesta însă nu este de neatins. Cu voință și efort, visele pot deveni realitate. Perseverați!”, i-a îndemnat Alex pe studenți, care au rămas impresionați de experiența bogată pe care a reușit să o acumuleze în perioada relativ scurtă după absolvirea facultății și i-au mulțumit pentru ideile și sugestiile oferite.

Engineers do IT better!

Опубликовано FAF Cреда, 19 сентября 2018 г.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .