Conferință Internațională Anuală privind tendințele recente în Informatică și Electronică (RTCSE 2019)

Conferința va avea loc în perioada 3-6 ianuarie  2019 la Universitatea din Hawaii , Honolulu. Evenimentul  este consacrat tendințelor recente în domeniul informaticii și electronicii (RTCSE 2019) și este un loc de întâlnire pentru academicieni și profesioniști din domeniul informaticii, ingineriei, matematicii și domeniilor conexe. Un alt obiectiv al conferinței este întâlnirea academicienilor  și profesioniștilor din întreaga lume cu interese interdisciplinare legate de aceste subiecte pentru a interacționa cu membrii în interiorul și în afara propriilor discipline specifice. Conferința din 2018 a avut un mare succes.

Misiunea conferinței este de a oferi o platformă pentru cadre didactice și cercetători din mediul academic și industrie pentru a-și prezenta și împărtăși experiențele, ideile intelectuale și provocările în domeniul. Programul tehnic RTCSE va consta în prelegeri plenare și în cadrul cărora experții din domeniu  vor susține prezentările de ultimă generație în domeniu.

Informația detaliată privind conferința poate fi accesată prin linku-ul http://www.rtcse.org/

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .