Conference on Applied and Industrial Mathematics „CAIM-2018”

În zilele de 21-22 septembrie 2018, Societatea Română de Matematică Aplicată şi Industrială „ROMAI” în parteneriat cu Societatea Matematicienilor din Republica Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei organizează Conferinţa ştiinţifică anuală consacrată problemelor modelării matematice a diferitor procese și fenomene tehnice, inclusiv în telecomunicații și tehnologii informaționale, tehnologia și industria alimentelor și în diverse ramuri ale industriei ușoare – „CAIM-2018”.

În cadrul ediției actuale The 26th Conference on Applied and Industrial Mathematics „CAIM-2018” vor fi convocate două ședințe plenare cu audierea a 5 rapoarte și organizate 5 secții cu audierea a 102 comunicări, la care se vor întruni circa 200 de participanți, inclusiv 60 din afara hotarelor României și Republicii Moldova.

Ședința de deschidere va avea loc în data de 21 septembrie cu începere de la ora 9.00, la Centrul Tekwill (Chișinău, str. Studenților 9/11), iar lucrările în secții se vor desfășura, conform programului,  în incinta Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică (str. Studenţilor, 9/7, corpul de studii nr. 3, UTM).

 

 

program CAIM2018 

 

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .