Formare științifică și pedagogică ”Organizarea procesului educațional, programe de formare, tehnologii inovaționale și activitate științifică” la Nowy Sącz, Polonia

Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University invită la un program de formare ” Organizarea procesului educațional, programe de formare, tehnologii inovaționale și activitate științifică” în perioada 12-30 noiembrie 2018. Agenda formării cuprinde următiarele module:

Modulul 1. Organizarea procesului educațional și pregătirea studenților în Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (36 ore).

Modulul 2. Tehnologii inovaționale, suport științifico-metodic și informativ al procesului educațional (36 ore).

Modulul 3. Știința ca bază a procesului educațional (36 de ore).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați fișierul:

Informația mai detaliată despre formare

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .