Conferința Internațională „Prioritățile cercetării științifice: valoare teoretică și practică” la Nowy Sącz, Polonia

Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University invită la Conferința științifică și practică internațională „Prioritățile cercetării științifice: valoare teoretică și practică” În perioada 27-30 noiembrie 2018.  Conferința va fi axată pe următoarele direcții:

  1. Probleme actuale ale științelor sociale (economie, psihologie și sociologie, științe politice).
  2. Direcții perspective de cercetare în domeniul științelor umaniste (pedagogie, istorie, filosofie, culturologie, filologie).
  3. Prioritățile cercetării științifice aplicate (tehnologii informaționale, medicină, inginerie, arhitectură și construcții, științe agrare).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați fișierul:

Informația mai detaliată despre conferință

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .