Apel pentru studii de Master și Doctorat la Universitatea din Tokyo, Japonia

Universitatea din Tokyo, Japonia anunță înscrierea online pentru programul specializat în domeniul ingineriei nucleare și sistemelor inovative pentru studenții internaționali. Programul include studii de master (doi ani) și studii de doctorat (trei ani).

Aplicanții acceptați la Programul vor fi înscriși la semestru de iarnă, care va începe în septembrie 2019. Prelegeri și instruiri de cercetare vor fi integral în limba engleză. Cursurile de limbă japoneză vor fi disponibile opțional.

Studenților selectați (cu înregistrări academice remarcabile) vor fi acordate burse de la universitate sau alte instituții.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați fișierul:

Ofertă de bursă la Universitatea din Japonia

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .