Apel pentru burse de studii (Master) la Institutul Internațional Francofon în cadrul Universității din Vietnam, Hanoi

Institutul Internațional Francofon în cadrul Universității Naționale din Vietnam, Hanoi anunță o serie de burse în cadrul programelor de Master pentru studenții internaționali, anul universitar 2018-2019.

Bursele permit studenților din țările francofone să aibă acces la studii de calitate europeană, etichetată „educație internațională“ de către Agence Universitaire de la Francophonie (AUF).

Pentru mai multe detalii accesați fișiere:

Brosura de prezentare a Institutiei

Oferta de bursă RSC

Oferta de bursă SIM

Important! Toate aplicațiile trebuie trimise nu mai târziu de 15 septembrie 2018 (Master SIM) și 15 octombrie 2018 (master RSC).

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .