Vacanţa 2018

 

Vacanţa 2018

A devenit deja o tradiţie a Comitetului sindical de a organiza  la finele anului de studii pentru colaboratorii universităţii şi membrii de familie a acestora o mini-vacanţă la Marea Neagră – baza de odihnă „Ukrainscaia Veneţia”.

Timp de cinci zile (30 iunie – 4 iulie) echipa de colaboratori a avut ocazia să se odihnească şi să se relaxeze după un an de muncă intensă. Zilele însorite, apa mării, condiţiile oferite de bază  şi dispoziţia bună a membrilor echipei le-au restabilit forţele. Anume de aceste facilităţii au avut necesitate toţi 53 de membri a echipei.

După spusele acestora, vor aştepta vacanţa 2018 pentru a face un sejur mai îndelungat din şapte zile.

Preşedintele Comitetului sindical salariaţi,

Ion Pocaznoi, conf.univ., dr.

 

 

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .