UTM, Admiterea-2018, prima zi

Disdedimineață la blocul central al Universității Tehnice a Moldovei, în care este amplasat unul din cele 4 Centre de Admitere, e mare aglomerație. Lăsând în urmă febra BAC-ului și emoțiile de la absolvirea liceului, sute de tineri fac astăzi primul pas în cariera lor profesională – își depun actele la cea mai „reală” universitate, unica de profil ingineresc din Moldova – UTM.

Însoțiți de părinți, colegi, prieteni sau de sine stătător, ei fac cozi la mesele reprezentanților facultăților, cu zâmbet și încredere în priviri, ceea ce denotă că fac o alegere conștientă, bine gândită, pentru o viață. Este dovada că ingineria e la mare căutare, iar tinerii îi conștientizează importanța.

Universitatea Tehnică a Moldovei  propune la Admiterea-2018, pentru ciclul I Licență,  1268 de locuri la studii cu frecvență,  finanțate de la bugetul de stat, la 64 programe de studii.  Candidații își pot depune actele în patru Centre de admitere, organizate la Chișinău (blocul principal al UTM, bd. Ștefan cel Mare, 168), Bălți (în incinta Colegiului Politehnic, str. Ivan Franco, 11), Cahul (în incinta Liceului „Ioan Vodă”, bd. Ștefan cel Mare, 118), Comrat (în incinta Liceului „G. A. Gaidarji”, str. Lenin, 198), de luni până vineri între 8.00 – 17.00, și sâmbăta-duminica – între 8.00 – 14.00.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .