OBERŞT Ala – susținerea tezei de doctor în ştiinţe economice

Se anunţă susținerea tezei de doctor în științe economice „Managementul întreprinderilor de fabricare a produselor din carne în economia concurențială

Pretendent: OBERȘT Ala, Universitatea Tehnică a Moldovei

Conducător ştiinţific: dr. hab., prof.univ. SÎRBU Ion, Academia de Studii Economice a Moldovei

Consiliul ştiinţific specializat: D 31.521.03 – 13 din cadrul Universității Tehnice a Moldovei

Tema tezei: „ Managementul întreprinderilor de fabricare a produselor din carne în economia concurențială”

Specialitatea: 521.03 Economie și management în domeniu de activitate

Data: 12 iulie 2018, Ora: 14:00

Local: Universitatea Tehnică a Moldovei, Blocul de studii nr. 1,  str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168, etajul 2, sala 205.

Principalele publicaţii ştiinţifice la tema tezei ale autorului. Rezultatele principale ale cercetării au fost publicate în 9 lucrări științifice, 4 articole sunt publicate fără coautori.

Rezumatul tezei

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .