„Cucuteni 5000 REDIVIVUS”: program cultural, apreciat pe măsură

Pe 21 iunie, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, a înmânat diplome de mulțumire unor personalități care au contribuit substanțial la buna organizare și desfășurare a ediției a XIII-a a Simpozionului internațional „Cucuteni 5000 REDIVIVUS: științe exacte și mai puțin exacte”, care s-a desfășurat în perioada 18-20 mai  la UTM.

Diplomele de mulțumire au fost adresate în special a organizatorilor programului cultural al Simpozionului, care a inclus ediția a doua a Festivalului Portului, Dansului și Cântecului Popular „Hora care ne unește”, desfășurat la Costești (primar – N. PETREA, șef Secție cultură Ialoveni – Tudor GRIGORIȚĂ, director Complexul Turistic Costești – Gheorghe DIACONU), prezentarea minunatelor vestigii din istoria neamului la Muzeul de Istorie al Vamei Republicii Moldova (Petru COSTIN), programul cultural fiind susținut de Marcel ZGHEREA și Tudor GRIGORIȚĂ.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .