Apel pentru proiecte „Seed Funding Grants” susținute de Elveția

Universitatea din Geneva, înaintată de Secretariatul de Stat al Elveției pentru Educație, Cercetare și Inovare în calitate de organul de conducere pentru cooperarea științifică și tehnologică cu țările selectate, a lansat recent un apel pentru finanțarea granturilor  cu Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Mongolia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

Apelul este conceput pentru a oferi finanțare pentru proiecte între instituțiile din Elveția și din țările partenere, acoperind toate disciplinele științifice.

Pentru detalii privind formularul de cerere și formularul online, vizitați http://sfg.unige-leadinghouse.ch/project-submission.

Fișierul cu apel puteți accesa aici: Call for Seed Funding Grants

Termenul limită de depunere a proiectelor  este 14 iulie 2018.

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .