Thank you for english!

Cadrele didactice şi colaboratorii UTM beneficiază de un bonus important în activitatea profesională: oportunitatea de a studia limba engleză gratuit, de la zero până la nivelul avansat de cunoaştere a limbii.

Cursanţii care au absolvit în acest an nivelele preintermediar și intermediar în cadrul cursurilor de limba engleză țin să-și exprime recunoștința față de șefa Departamentului Limbi Străine Svetlana CATERENCIUC și profesoara Ludmila CIUMAC pentru profesionalismul, implicarea şi dăruirea pe care dumnealor o manifestă în procesul de predare.

„Cunoaşterea limbii engleze ne deschide accesul la resurse ştiinţifice şi diverse surse bibliografice pe suport tipărit şi virtual și ne va permite predarea mai multor discipline în limba engleză, participarea mai activă în proiecte internaţionale, intensificarea colaborării cu specialişti din alte ţări. Mulţumim și administraţiei UTM pentru posibilitatea de dezvoltare a competenţelor de comunicare în limba engleză, precum şi pentru o bună organizare şi desfăşurare a cursurilor”, se menționează în mesajul de mulțumire al cursanţilor grupelor LM1701-An 1 şi LM1603-An 2.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .