FORMATION „Principes et pratiques de la communication scientifique et technique”

Pe data de 18-19 iunie 2018 CRU UTM în colaborare cu CRU-urile Universității Agrare de Stat și al Universității de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițeanu organizează o formare cu genericul «Principes et pratiques de la communication scientifique et technique». Agenda evenimentului puteti accesa aici: Agenda 18-19.06.2018

Activitatea va avea loc la CRU UTM (str. Studentilor 9/9 , blocul de studii nr. 5).

Potențialii participanți vor fi selectați în baza fișei de înscriere, care trebuie sa fie expediată pe adresa de email:  mariana.cerepanova@lm.utm.md  pînă joi, 14 iunie 2018.

Fisa de inscriere o puteti accesa aici: Formulaire d’inscription enseignants

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .