Cursul ”Antreprenoriat. Inițierea afacerii” la UTM

Ca continuitate a Proiectului Tempus ”Dezvoltarea parteneriatului cu întreprinderile în Republica Moldova”, Universitatea Tehnică din Moldova menține tradiția și mai bine de 8 ani la rând organizează cursul ”Antreprenoriat. Inițierea afacerii”, de care beneficiază gratuit studenții universității.

Cursurile au fost organizate în perioada 18.04.2018 – 25.05.2018, cu o durată de 40 ore la care au participat 37 de studenți.

Beneficiarii cursului au fost instruiți și inițiați în aspecte introductive privind antreprenoriatul, idee de afaceri, modalități de lansare în afaceri, aspecte legale ale inițierii afacerii, planificarea afacerii, marketing, resurse umane, mediul financiar, surse de finanțare și bazele conceptuale și organizarea contabilității.

La absolvirea cursului studenţii au prezentat Planuri de afaceri, în care au descris propriile idei de afaceri şi au argumentat eficienţa acestora.

Cu succes anul acesta au absolvit 14 studenți, dintre care și 4 cadre didactice, titulari de discipline inginerești.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .