Delegația Agrocampus Ouest în vizită la FTA

O delegație de la Agrocampus Ouest din Franța s-a aflat în vizită de documentare la Facultatea Tehnologii Alimentare. Cédric TROADEC, șef Departament relații internaționale, și dr. Marie-Pierre PETITJEAN, director-adjunct Departament parteneriate profesionale, au avut o întrevedere cu rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN.

Părțile au trecut în revistă principalele activități derulate de la încheierea acordului de cooperare privind schimbul reciproc de profesori, mobilitatea academică, organizarea stagiilor de practică, au constatat compatibilitatea programelor de licență, master, doctorat, subliniind necesitatea armonizării acestora, care să culmineze cu acordarea diplomelor duble.

Împreună cu Adrien GRASS, șef Serviciu resurse umane, Groupe Lactalis, France, oaspeții din Franța au luat cunoștință de organizarea procesului de instruire, baza tehnico-materială și relațiile #UTM cu agenții economici, au avut întâlniri cu profesori, studenți, prorectorii Larisa BUGAIAN și Valentin AMARIEI, decanul FTA Vladislav REȘITCA, Aurica CHIRSANOVA, șef Departament Alimentație și Nutriție; au vizitat Centrul Universitar de Formare Continuă, Filière-Francophone Technologies-Alimentaires, Centre de réussite universitaire al FTA, Centrul de cercetări ştiinţifice şi implementare a tehnologiilor avansate în economia naţională ETALON, Centrul ştiinţific de instruire şi transfer tehnologic, fabrica de brânzeturi din Soroca.

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .