Ultimele zile de înscrieri la Moldavian Design Week

Au rămas zile numărate până vom spune stop etapei de înregistrare la primul festival al industriilor creative din țară – Moldavian Design Week,  ce va avea loc între 4 și 11 iunie 2018. Toți doritorii, care nu au reușit să se înscrie la eveniment, au șansa să o facă până la 30 aprilie, completând formularul de înregistrare. Totodată, participanții au timp până pe 11 mai să transmită organizatorilor conținutul vizual al proiectului pe care vor să îl expună.

Timp de o săptămână vom încerca să vă oferim mediul perfect pentru a vă expune proiectele, serviciile și produsele de design și arhitectură care considerați că merită să fie cunoscute în întreaga țară, dar și peste hotare. Fie că este vorba de designul de produs și industrial, arte plastice, mobilier, grafică, modă sau arhitectură și design interior, cu siguranță veți identifica un loc potrivit în unul dintre cartierele evenimentului.

Moldavian Design Week este o premieră pentru Republica Moldova. Evenimentul va avea loc simultan în mai multe locații. La Muzeul Național de Artă al Moldovei vor fi expuse cele mai bune proiecte de arhitectură și design din țară. Muzeul Național de Istorie a Moldovei va fi locația care va găzdui cartierul educațional al evenimentului, dar și reprezentanții domeniilor creative precum fashion, pictură sau sculptură.

De asemenea, în săptămâna MDW publicul va putea să admire la Turnul de Apă o expoziție de fotografie arhitecturală, să întâlnească la Design Talks cei mai buni specialiști din domeniu, dar și să savureze petrecerile organizate în mai multe locații mondene pe parcursul săptămânii.

Înregistrați-vă și deveniți parte a celui mai important eveniment creativ din țară!

Design Cafe & Club

 

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .