Școală de Vară în Polonia

Universitatea din Varșovia (Polonia) anunță organizarea Școlii de Vară privind Elaborarea Produselor Noi, destinat specialiștilor din sectorul alimentar. Evenimentul va avea loc în Varșovia, Polonia în perioada 25.08-01.09.2018.

Școală de vară își propune să încurajeze dezvoltarea de idei de produse alimentare. Spre deosebire de evenimente tipice, această școală de vară va include nu doar prelegeri, ci mai ales ateliere interactive de lucru, elaborarea de proiecte și simulări bazate pe calculator, pregătite în comun de parteneri din mediul academic și industrie.

Data limită de aplicare: 15 mai 2018.

Notificare de acceptare: 31 mai 2018.

Mai multe detalii despre ofertă pot fi accesate pe link-ul: http://timo.wz.uw.edu.pl/summerschool/

Etichete: Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .